Boek online

24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Plan uw afspraak online in.

Nog eenvoudiger. Altijd inzicht in mijn agenda en direct afstemmen met die van u. Toch liever telefonisch? Kijk dan hieronder.

Acupunctuur Amsterdam:

Locatie Rumah Yoga | Distelweg 74C | 1031 HH | Amsterdam

Telefoon: 06-16936974 | E-mail: acupuncturist.contact@gmail.com

Afspraak

Behandeling is alleen op afspraak. Plan deze eenvoudig in via de 24/7 bereikbare online agenda. Of neem contact op via bovengenoemd telefoonnummer.

Tijdens een behandeling neem ik de telefoon niet op om de voortgang niet te verstoren en uiteraard uit respect voor de cliënt. Spreek bij geen gehoor dan ook s.v.p. een bericht in. Er wordt zo spoedig mogelijk contact opgenomen.

Een afspraak maken via Whatsapp mag ook. Graag wel altijd je voor- en achternaam vermelden omdat ik geen cliëntgegevens op mijn telefoon opsla. Ben je voor het eerst? Dan ook graag volledige adresgegevens en geboortedatum vermelden.

Tip: Al maak je een afspraak via Whatsapp/tekstbericht, check wel alvast de beschikbaarheid via de agenda.

Door de afwezigheid van een lift zijn de praktijken in Amsterdam helaas niet rolstolvriendelijk en minder goed toegankelijk voor mensen die niet goed ter been zijn.

Voor meer info of vragen neem gerust contact op.

Bereikbaarheid

Kijk op www.9292.nl voor OV informatie


*
Helaas is stage op dit moment niet mogelijk in de praktijk. Acquisitie (advertentieverkoop e.d.) wordt niet op prijs gesteld.