Welkom in mijn praktijk

Cum laude afgestudeerd aan de Shenzhou Open University for Traditional Chinese Medicine (TCM) begon hij met de TCM stijl van acupunctuur, tuina en kruiden. Al in een vroeg stadium maakte hij kennis met Japanse acupunctuurstijlen. Het feit dat subtiele naaldtechnieken zo’n krachtig effect hadden fascineerde hem.
Shudo Denmei’s werk inspireerde hem eerst. Daarna volgde hij workshops bij Stephen Birch en Junko Ida, docenten die een zeer grote rol hebben gespeeld in het verspreiden van Japanse acupunctuur in het Westen. Deze workshops leidden hem uiteindelijk naar een intensieve Post-Graduate studie in Toyohari.

Het ontwikkelen van kennis en kunde stopt nooit in het vak van acupunctuur. Nascholing en literatuur is een must. Ik heb het voorrecht gehad om seminars bij te wonen met o.a. Japanse Sensei in Europa, de VS en Japan en zal dit blijven doen. Omdat ik in de praktijk simpelweg de beste behandeling wil aanbieden aan mijn clientèle voor een optimale gezondheid. Japanse acupunctuur is niet de enige vorm die ik toepas. Maar het is zeker wel de basis voor iedere behandeling. Daarnaast is acupunctuur zowel mijn vak als mijn passie. Professionele en persoonlijke groei zijn verbonden, omdat een behandeling niet losgekoppeld kan worden van de behandelaar. Zoals Shudo Denmei het zegt: “Your needle reflects what you are.”

Lid van de beroepsvereniging NVTCG Zhong | Registered Academic Toyohari Practicioner | Lid Nederlandse Toyohari Vereniging | Aangesloten bij de Koepel Alternatieve Behandelwijzen KAB