lachendebuddhaOnlangs vertelde een bevriende collega me dat hij vaak het boekje De lachende Boeddha van Ton van Gelder aanraadde aan zijn patiënten. Als reden gaf hij aan dat de schrijver daarin op eenvoudige wijze uitlegt hoe de verschillende meridiaansystemen uiting geven aan symptomen als ze verstoord zijn.
Inmiddels heb ik het boek gelezen en ik moet zeggen, met erg veel plezier. Prettig leesbaar, met de nodige humor en ook nog een werkboekgedeelte met leuke oefeningen. Grappig ook om een enkele verwijzing naar Avatar te zien.
Ton van Gelder was o.a. arts en acupuncturist. Van hem verscheen o.a. ook de serie De Kunst van het Leven (ook reeds met genoegen gelezen) / Genezen / Eten en de boeken over Energetische meditatie.
Kortom, ik kan u De Lachende Boeddha van harte aanbevelen. Met dank aan Dennis!
Uitgeverij: Schors
ISBN10: 906378449X
ISBN13: 9789063784492