Zoals patiënten en andere met enige regelmaat terugkerende bezoekers van deze website weten, hou ik ervan om zo nu en dan de site te veranderen. Noem het een creatieve uitlaatklep of de behoefte de layout en uitstraling aan te passen aan actuele persoonlijke behoefte. Dit kan ik gelukkig allemaal zelf doen zodat ik niet afhankelijk ben van een andere partij. Nu hier in Rotterdam de schoolvakanties weer voorbij zijn, was de behoefte aan verandering er weer.
Uiteraard ben ik blij met het nieuwe resultaat anders zou ik de site niet opleveren. Maar op de een of andere manier stemt het resultaat mij nog meer tevreden dan de vorige versies. Misschien omdat nu na de vorige witte, wellicht ietwat klinische site nu wat meer warmte en natuur terugkomt in zowel kleurgebruik als design. Ik hoop natuurlijk dat de website u ook bevalt.