Boek online

24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Plan uw afspraak online in.

Nog eenvoudiger. Altijd inzicht in mijn agenda en direct afstemmen met die van u. Toch liever telefonisch? Kijk dan hieronder.

Acupunctuur Amsterdam:

Asterweg 20E2 | 1031 HN | Amsterdam | Telefoon: 06-16936974

Mijn praktijk in Amsterdam bevindt zich in de ruimte van Rumah Yoga. Zo heb je alles voor zowel movement als stillness onder één dak.

Voor acupunctuur kunt u terecht op maandagmiddag, dinsdagochtend en de woensdagochtend. Behandeling is alleen op afspraak. Plan deze eenvoudig in via de online agenda of neem contact op via bovengenoemd telefoonnummer.

Tijdens een behandeling neem ik de telefoon niet op om de voortgang niet te verstoren en uiteraard uit respect voor de cliënt. Spreek bij geen gehoor dan ook s.v.p. een bericht in. Er wordt zo spoedig mogelijk contact opgenomen.

Afspraken kunt u online of telefonisch maken. Tijdens een behandeling neem ik de telefoon niet op om de voortgang niet te verstoren en uiteraard uit respect voor u als patiënt. Spreekt u bij geen gehoor dan ook s.v.p. een bericht in. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Een afspraak maken via Whatsapp mag ook. Graag wel altijd uw voor- en achternaam vermelden omdat ik geen cliëntgegevens op mijn telefoon opsla. Bent u voor het eerst? Dan ook graag volledige adresgegevens en geboortedatum vermelden.

Tip: Al maakt u een afspraak via Whatsapp/tekstbericht, check wel alvast de beschikbaarheid via de agenda.

Door de afwezigheid van een lift is de praktijk in Amsterdam helaas niet rolstolvriendelijk en minder goed toegankelijk voor mensen die niet goed ter been zijn.

Voor meer info of vragen zie ook de website voor Acupunctuur Amsterdam of neem contact op via ronald@ronaldaartsen.com.

Bereikbaarheid:


Nota bene:
Helaas is stage op dit moment niet mogelijk in de praktijk. Acquisitie (advertentieverkoop e.d.) wordt niet op prijs gesteld.